nunta Oradea

ZedFoto este conceptul propriu pentru servicii și produse fotografice destinat celor ce își doresc amintiri cât mai concrete, mereu vii și palpabile. Chiar dacă suntem în era digitală, uneori nu mai este suficient să vezi pe ecranul telefonului, al tabletei sau al calculatorului imaginile care sunt amintiri atât de dragi. Poate ai prefera să ai o fotografie magnetică cu copilul tău pe ușa frigiderului, care să te facă să zâmbești amintindu-ți cum era în clasa a doua. Sau să răsfoiești un album cu fotografii și să îți amintești, scăpând o lacrimă, despre cum bunica îți ținea copilul pe genunchi în timp ce îi citea povestea preferată. 

Oradea
Servicii și produse fotografice

De aceea, încerc să îmbin atât serviciile de fotografie (indiferent că este vorba de un eveniment, de fotografie de portret, fotografie de produs sau alt tip de fotografie pe care ai dori-o) cu cele de tipărire a fotografiilor, în format clasic, pe suport magnetic sau pe pânză.

WhatsApp Image 2020-09-04 at 09.39.42 (1)

Sunt ancorat în ideea că Fiecare amintire contează, de aceea îți pun la dispoziție atât experiența mea de fotograf cât și serviciile care îți vor face amintirile cât mai palpabile.

La secțiunea Contact găsiti modalitățile prin care mă puteți contacta, pentru eventuale ședințe foto sau evenimente, precum și cum puteți comanda produse fotografice (fotografii tipărite, fotomagneți, canvas etc.)
Fotografii actuale, din Oradea sau de aiurea, puteți găsi și pe pagina